Zoeken in deze blog

zondag 22 juni 2014

Signaleringsmethode 'Knappe Kleuters' 
In februari van dit jaar hebben wij als experts op het gebied van hoogbegaafdheid onze krachten gebundeld in de maatschap ‘Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong’.

Vol trots presenteren wij hierbij ons prachtige product: een signaleringsmethode voor kleuterleerkrachten om kinderen met een voorsprong zo snel mogelijk te herkennen!


Passend onderwijs met 'Knappe Kleuters'
Vanaf augustus 2014 is het zover: alle scholen zijn verplicht om passend onderwijs te bieden aan hun leerlingen. Maar waar begin je dan?
Daar is de Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong helder in:

begin bij het begin!
Daarvoor heeft de Expertgroep een zeer effectieve methodiek ontwikkeld:
'Knappe Kleuters'!
Deze eenvoudige manier van signaleren stelt de leerkracht in staat om:
·        kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong meteen bij de schoolstart te herkennen
·        het onderwijs te bieden dat zij nodig hebben. Daar hebben deze kinderen hun hele schoolperiode profijt van (en de leerkrachten zelf ook!)
Inschrijving trainingen ‘Knappe Kleuters’ geopend!
Zijn jullie ook al druk bezig om de studiedagen en het scholingsaanbod voor volgend schooljaar te plannen? Vanaf september is onze training ‘Knappe Kleuters’ beschikbaar. Deze is bedoeld voor leerkrachten en IB-ers.

Al na één trainingsdag kun je aan de slag met deze signaleringsmethode. Door verdiepingstrainingen en coaching on the job benut je alle mogelijkheden die deze methode biedt. Leerkrachten en IB-ers kunnen zich nu al inschrijven via
mail. Geef bij je aanmelding aan in welke plaats je school zich bevindt. Wij houden je op de hoogte van de mogelijkheden.
Pilot school zijn?
In alle regio’s zoeken we locaties voor trainingen. Wil je pilotschool zijn, dan ontvang je een aantrekkelijk aanbod. Mail ons nu!
‘Knappe Kleuters’ verschijnt in het najaar van 2014.Geen opmerkingen:

Een reactie posten